URGENT

El sènior de bàsquet aconsegueix la seva primera victòria de la temporada

Compartiu aquesta història

Si l’equip havia arrossegat moltes derrotes per la mínima, aquest cap se setmana ha aconseguit la seva primera victòria per només 2 punts, 43 a 45. A estat a la pista del Cornellà de Terri en un partit entre el penúltim u l’últim classificat. Aquesta primera victòria no els fa sortir de la part més baixa de la taula, però sí dona ànims als palafollencs que la propera jornada jugaran al Palauet contra el Escolapies de Figueres, actuals 11s classificats.

El júnior de bàsquet ja perdut aquesta setmana a la pista del Bescanó-Anglés per 91 a 36. La setmana que ve jugaran a casa contra el Torruella.

En futbol, l’amateur guanya còmodament al Lloret, 7 a 2, cosa que es manté a la part alta de la taula, ara són 5s, i la propera setmana rebran a casa al Catalonia, cuers sense cap victòria . El juvenil va rebre un correctiu al seu desplaçament a Sils. Els gironins es van imposar per 7 a 0. La setmana que ve el juvenil jugarà contra el líder de la taula, el Racing blanenc, que té el doble de punts que els palafollencs.

En futbol Sala, el St Lluís i el Tossa han suspés el seu partit del cap de setmana, i el Sta. Maria ha perdut a casa contra el Pymes Assessors epr 2 a 5. La propera jornada serà contra el blanenc que és l’últim classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics