El Casal de l’Home organitza el “1r Concurs Internacional de Truites”

Demà és el tradicional dia de la truita i per primera vegada el casal de l’Home de PLF ha organitzat un concurs de truites. L’entitat ha batejat aquest certamen com a 1er Concurs Internacional de Truites de Palafolls.

Es tracta d’un concurs obert a tothom i on participar-hi és gratuït. Els participants que desitgin concursar hauran de fer la truita a casa i dur-la a Casal de l’Avi de PLF a partir de 2/4 de 9 del vespre. Ho ha explicat el president de l’entitat Xavier Menacho.

Un cop recopilades les truites participants un jurat, format per restauradors del nostre municipi, valoraran diferents aspectes per declarar una de les truites com a guanyadora del concurs.

Entre els aspectes que es valoraran hi ha l’originalitat i el sabor de la truita, com ho ha explicat en Toni Múrcia, membre del jurat.

Després del concurs, i amb totes les truites participants es farà un sopar popular juntament amb el pa amb tomàquet i vi. El casal de l’Home de PLF espera una participació multitudinària per poder donar continuïtat a aquesta proposta en properes edicions. El concurs de Truites de PLF oferirà 3 premis als guanyadors.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics