URGENT

Aspronis i el Club de Vela de Blanes potenciaran l’esport accessible

Compartiu aquesta història

El Club Esportiu El Vilar, que forma part d’Aspronis, i el Club de Vela Blanes han renovat el conveni per dur a terme activitats de vela accessible per a persones amb discapacitat.

Ja hi havia un conveni anterior amb el que els membres del Club Esportiu El Vilar rebien classes de vela accessible al club blanenc. Totes dues entitats han incidit en els beneficis que aporta aquesta relació tan per als esportistes com per al propi Club de Vela.

L’acte de signatura s’ha fet a la seu social del Club de Vela Blanes davant d’una dotzena dels esportistes que reben les classes. Fins a aquest moment, el conveni ja ha estat en marxa durant un any i amb l’acte de signatura d’aquest dimecres s’ha renovat per un any més.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics