URGENT

Malgrat ultima la seva rua de carnestoltes amb una 15a de carrosses

Compartiu aquesta història

Segons avança el consistori la rua de carnestoltes pels carrers de Malgrat comptarà amb 15 carrosses i començarà demà al vespre. Els participants de la cercavila es concentraran a les 9 del vespre al carrer Joan Maragall, des d’on sortiran mitja hora més tard en direcció el pavelló Germans Margall. El recorregut passarà pels carrers Fonlladosa, Carme, avinguda Mediterrània i Girona fins al pavelló.

Un cop acabada la rua, els participants es concentraran al complex esportiu que, com ja és tradicional, acollirà el ball amb l’Orquestra Montecarlo.

De les 15 carrosses i comparses participants, 6 són del propi municipi, mentre que també hi haurà participants de Tordera, Riells, Pineda o PLF.

L’endemà dissabte és el dia dedicat a la rua infantil, que començarà a les 2/4 de 6 de la tarda la plaça de Pau Casals amb un recorregut que acabarà de nou al pavelló Germans Margall, on la companyia Encara farem salat oferirà el seu espectacle “La volta al món”.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics