El Consell Comarcal organitza una vintena de trobades entre productors i restauradors del Maresme per establir sinergies que facilitin la incorporació del producte de proximitat a les cartes dels seus restaurants. Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Productes de la terra Maresme” i té com a objectiu dinamitzar les economies locals promovent el consum de productes de les nostres hortes, del nostre mar i elaborats pels nostres artesans alimentaris.
Els restaurants que formin part de la campanya lluiran un distintiu que sota el lema “Aquí servim productes de la terra Maresme” acreditarà que a les seves cartes de plats o de vins inclouran productes de la comarca. A més, es publicitaran els seus establiments al web del consell comarcal del Maresme.
L’administració comarcal vol convertir el Maresme en una comarca que coneix i consumeix els productes de qualitat que es generen en el territori. Per això s’han preparat aquestes sessions i trobades de treball entre productors i restauradors.
Aquestes sessions començaran el 27 de febrer i es perllongaran fins el 21 de març. En aquestes sessions 10 restauradors es trobaran amb els productors locals per conèixer de primera ma els productes locals, les condicions de venda o la capacitat de producció…etc.
Aquesta acció compta amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra que promou la Diputació de Barcelona.