Santa Susanna es postula com a referent del ciclisme

 

Santa Susanna Ciclisme és la nova i ambiciosa aposta turística del municipi que vol esdevenir referent en aquest àmbit. La proposta s’inicia impulsant el ciclisme de carretera i afegint-hi en un futur el ciclisme de muntanya i altres modalitats, amb l’ajuda i complicitat de l’empresariat local. De moment, sis hotels ja han adaptat les seves instal•lacions a les necessitats dels ciclistes i ja estan en marxa un seguit de rutes i circuits a disposició dels esportistes. L’objectiu prioritari dels organitzadors és fomentar l’arribada de visitants que trobin en el municipi l’oferta més completa del món de la bicicleta. El regidor de promoció econòmica i comunicació de Sta Susanna, Robert Pi, explica que no es tracta només de desestacionalitzar la temporada turística, sinó també de singularitzar-se com a destinació especial per a cilistes.

En aquest sentit, i com a complement del projecte, es va anunciar el primer Clínic Ciclista Santa Susanna, a càrrec del campió Melcior Mauri, que se celebrarà del 23 al 26 de març. Pi destaca aquest clínic ciclista i explica que cal aprofitar la situació del municipi, a tocar del Montnegre-El Corredor.

Finalment, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, que també va ser a la presentació de la setmana passada va lloar la iniciativa, i la va posar com a exemple a seguir.

Sta. Susanna treballa des de fa anys per ampliar l’oferta turística a la localitat amb la finalitat de desestacionalitzar la temporada turística i permetre així ampliar els mesos d’obertura dels hotels i pernoctacions a la vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics