La Policia Local de Malgrat incorpora dos cotxes patrulla amb càmeres

 

Des de fa uns dies, dos dels cotxes de la Policia de Malgrat incorporen càmeres de vigilància al vehicle. Aquests sistemes de vigilància han de servir, d’una banda per enregistrar les situacions irregulars en el trànsit, i també per controlar els espais de la via pública amb més possibilitats que hi hagi accidents. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, explica que aquestes gravacions no serviran per sancionar als vehicles mal estacionats, sinó només per controlar zones concretes de la població i les infraccions de trànsit.

Les càmeres també serviran per enregistrar les accions policials del cos local i les imatges es podrien utilitzar en cas de denuncies contra les actuacions dels agents policials.

Aquestes càmeres estaran en els nous vehicles de renting del cos policial. Un cop analitzat el seu funcionament es podria estendre als nous vehicles policials de la població, tot i que el regidor no ho creu necessari.

Sobre les multes a la localitat, Rodríguez assegura que el 2011 es van reduir en un 40% respecte un any abans.

Aquesta és una de les dades incloses dins la memòria de la policia local de Malgrat que es presentarà la propera setmana a la junta de seguretat del municipi. A més, tal i com va explicar aquesta emissora fa unes setmanes, el cos local estrenarà en breu una nova unitat operativa de 6 agents que actuaran en casos d’incivisme, obres i mediambient.

 

RP / Malgrat Confidencial

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics