URGENT

Segona victòria consecutiva del sènior de bàsquet de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana l’equip sènior del club de bàsquet de PLF ha encadenat la seva 2a victòria consecutiva. Es dona el cas que, de fet, és la segona victòria de la temporada. Ha estat al Palauet i contra l’Escolapies de Figueres i per un ajustat 58 a 52. Aquesta nova victòria, però, no els allunya de la cua de la classificació , tot i que sí els injecta optimisme de cara als propers partits. Ho podran demostrar aquesta setmana contra el Silenc, que és el 6e classificat a la taula.

El junior també ha guanyat aquest cap de setmana contra el Torroella per 57 a 48. Una nova victòria, la tercera, que els situa en 9a plaça. Aquesta propera setmana intentaran escalar posicions. Per fer-ho caldrà guanyar a la pista del Farners que són els 4ts classificats.

La tercera victòria del cap de setmana la trobem amb el Cadet masculí que es va imposar sense complicacions al Lloret, 38 a 84. Això els col•loca en 6a plaça a la taula i la setmana que ve buscarà ampliar distància a la classificació, ja que juga contra l’ Hostalric que són 7s.

L’equip que ha perdut aquesta setmana ha estat el cadet femení que no va poder tornar de Llagostera amb un bon resultat. Al final 66 a 46 per les gironines. Les de PLF són 8es a l’espera de rebre al Caldes aquest cap de setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics