Protecció Civil de PLF estrena president

Divendres passat es van celebrar eleccions per escollir un nou president per a l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de PLF. De les eleccions en va sortir guanyador Xavier Menacho que, a l’espera de la nova assemblea que hauria de ratificar-lo, és el president en funcions d’aquesta entitat nascuda fa uns anys a la nostra població.

Ara com ara,  i segons informa Unió Democràtica de Catalunya a PLF, les eleccions han estat impugnades per suposades irregularitats en les votacions. La formació política local ho ha explicat sense concretar qui ha impugnat aquestes eleccions i quines són les suposades irregularitats detectades.

Protecció Civil desenvolupa la seva tasca ajudant als cossos de seguretat, policies o bombers, en diferents situacions de prevenció i d’actuació directe. Per exemple aquesta setmana, amb l’incendi d’una xemeneia, els membres de protecció civil van ajudar a controlar el trànsit a la zona afectada. El nou president en funcions de l’entitat, Xavier Menacho, explica quina és la funció de Protecció Civil.

Ara com ara l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de PLF compta amb una 30a de voluntaris, dels quals una 20a estant actius i preparats per actuar davant de qualsevol requeriment de les forces de seguretat local. Tot i que no hi ha cap demanda expressa de nous membres, Menacho explica que si hi ha algú interessat pot adreçar-se al cos per participar-hi.

El cos de Protecció Civil de PLF es va crear al 2099 i des de llavors ha ajudat en diferents accions de prevenció, com per exemple campanyes informatives antiincendis a les urbanitzacions i accions operatives com en el cas de la nevada del 2010, quan van donar suport a la Policia Local en l’assistència als afectats de Ciutat Jardí.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics