URGENT

Iniciativa de Blanes vol que la Generalitat pagui el deute d’1 milió 700 mil € que té amb l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

 

Pel ple de demà dijous els ecosocialistes han presentat una moció que demana l’Ajuntament que faci públic el deute que la Generalitat té amb el consistori i que segons la pròpia moció, ascendeix al milió 700 mil€.

La moció demana a la Generalitat que a l’igual que ha concertat un crèdit per pagar a treballadors, es sumi a una línia de crèdit ICO per tal de pagar als Ajuntaments.

El text presentat pel ple de demà dijous recorda que els ajuntaments estan suportant serveis que no els hi són propis, sense que a canvi la Generalitat faci efectius els seus deutes, cosa que ofega les administracions locals, que de retruc no poden fer front als deutes amb proveïdors.

Una moció similar va ser aprovada pel ple de Malgrat ara fa 15 dies. A Malgrat el deute ja creix per sobre del milió 700 mil €. A PLF, la xifra s’enfila cap als 2 milions, amb una situació que es va acumulant amb tots els Ajuntaments catalans

Iniciativa presenta les 4 mocions que es tractaran al ple de demà. La resta de temes a tractar seran la constitució del servei municipal d’intermediació hipotecària de Blanes, el posicionament en contra de la reforma laboral del govern espanyol i l’última en motiu del dia internacional de les dones.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics