URGENT

Malgrat torna a engegar les bonificacions pels usuaris de la deixalleria

Compartiu aquesta història

Per 4t any consecutiu el municipi engega la campanya per promocionar i incentivar l’ús de la deixalleria local. Ho fa bonificant fins en un 20% del rebut de les escombraries a aquells ciutadans que facin diferents viatges a la deixalleria per dur-hi residus que s’han de tractar en aquesta planta.

D’aquesta manera quantes més vegades es vagi a la deixalleria, més descompte s’aconseguirà del rebut d’escombraries municipal.

La campanya està adreçada a particulars empadronats a Malgrat i cal fer un mínim de sis viatges en sis mesos diferents per començar a gaudir d’aquests descomptes. Així si es fan 6 viatges en 6 mesos el descompte del rebut serà del 10%, arribant al 20% pels qui facin més d’11 viatges.

Els residus que comptabilitzaran per a la campanya de bonificació són aquells que no tenen contenidor específic al carrer -és a dir que no siguin paper, cartró, envasos, embalatge lleuger o vidre.

 

Durant cada visita a la deixalleria, es facilitarà un albarà amb el nom, l’adreça, la referència cadastral de l’habitatge i la tipologia i quantitat de residus. Caldrà guardar cada albarà per aconseguir els descomptes en el rebut del 2013.

 

Per altra part, els veïns que fan compostatge casolà podran rebre també bonificacions si es tanca el cicle de la matèria. La campanya consistirà a rebre una bonificació del 10% sobre la taxa d’escombraries d’aquest 2012. Qui vulgui prendre part en la campanya cal comunicar-ho a l’Ajuntament abans del 31 de març. Aquest descomptes es poden sumar als de la deixalleria.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics