S’ajorna el ple d’aquest vespre per malaltia del personal de l’Ajuntament

En l’ordre del dia es preveia debatre sobre la reforma laboral de la mà de la moció impulsada pels sindicats UGT i CCOO de l’Ajuntament en contra la reforma decretada pel govern central fa 15 dies.

 

Aquest era un dels 12 punts l’ordre del dia del ple municipal previst per avui a les 8 del vespre i que s’ajorna sense data prevista. Segons fonts municipals la malaltia del secretari municipal ha obligat a suspendre la sessió d’avui.

 

A banda de la reforma laboral, el ple també havia de tractar  una altra moció presentada conjuntament per les dues forces de govern; PSC i Iniciativa, sobre el dia internacional de les Dones.

 

Pel que fa als punts de gestió, el plenari estava centrat en temes d’urbanisme  i per la modificació de l’ordenança de clavegueram.

 

El que finalment no es preveia tractar al ple és el pressupost municipal per aquest 2012. En un primer moment l’equip de govern preveia presentar la seva proposta de pressupost al ple de febrer, però finalment no s’havia inclós dins l’ordre del dia del ple.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics