URGENT

Cap de setmana de Carnestoltes de PLF

Compartiu aquesta història

 

 

Tot i que, segons el calendari, el carnestoltes ja s’ha acabat amb l’enterrament de la sardina, a PLF la gran festa arribarà demà al vespre. Com és tradicional, la gran rua de carnaval de la nostra localitat arribarà una setmana més tard que a la resta de poblacions.

 

Una 12a de carrosses prendran part a la rua pels carrers del centre de PLF. La concentració es farà a l’inici de l’avd. Costa Brava i, a partir de les 6 de la tarda les carrosses i comparses participants s’enfilaran, pel mateix carrer, fins arribar al teatre municipal, on s’acabarà la rua.

 

Per motius d’estalvi, enguany no es farà el tradicional ball al teatre ni l’entrega de trofeus als participants.

 

Totes les carrosses participants reben una ajuda de 150€ per prendre part a la gran rua de PLF, pel que el nombre de comparses participants està limitada. De la 12a de carrosses participants, la gran majoria són de PLF, com explica el responsable de la Comissió de Reis i Carnestoltes, Joan Martori, que recorda el recorregut de la rua.

 

El pes del carnestoltes es desplaçarà a St. Lluís el diumenge al matí, quan l’Associació de Veïns ha preparat una rua pel barri. La concentració es farà a les 12 del migdia des de l’antiga fàbrica El Forroll. Un cop acabada la rua està previst una festa del caramel a la Figuerassa i un dinar popular al Forroll per celebrar el carnaval. Ho explica la presidenta de l’Associació de veïns Margarita Fernández.

 

Els qui no siguin socis de l’entitat el dinar costarà 10€, i es poden pagar el mateix dia de l’activitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics