Només el cadet masculí de bàsquet guanya aquest cap de setmana

 

 

Mala jornada pels equips de bàsquet de PLF. Només el cadet masculí es va poder endur la victòria en els enfrontaments del cap de setmana. Va ser al Palauet contra l’hostalric. Els palafollencs es van imposar 14 a munt; 64 a 51. Això els manté a la part mitjana de la taula.

El sènior va caure contundentment a la pista del Silenc. Després de dues victòries consecutives l’equip va caure a la pista dels gironins per 73 a 37. La derrota condemna als palafollencs a l’última posició a l’espera de rebre al Palauet al St Joanenc aquesta setmana. Els garrotxins són 5s a la taula.

El junior tampoc va poder guanyar al seu desplaçament a Sta Coloma de Farners. Els de la Selva van imposar-se 86 a 57, cosa que manté als de PLF en la 9a plaça. El proper rival del junior serà també un equip selvatà; el Llagostera, que ara són 5s.

Per últim, la mala sort es va aliar amb el cadet femení que va perdre de 2 punts al Palauet contra el Caldes de Malavella, 49 a 51. La setmana que ve visitaran la pista del cuer de la classificació, el Verges, que encara no han guanyat cap partit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics