URGENT

La caserna de la policia i l’ampliació del cementiri, les obres prioritàries aquest 2012

Compartiu aquesta història

 

Tot i que encara no s’ha aprovat el pressupost municipal pel 2012, el regidor d’obres del consistori, Josep Rueda, va explicar quines són les prioritats en inversions per aquest any. Rueda ha explicat que hi ha 2 gran sobres que focalitzen l’interes aquest any. D’una banda l’adequació d’un dels antics mòduls de les escoles, a la plaça del Fòrum Palatiolo, com a nova caserna de la Policia i seu del jutjat de Pau, i d’altra banda l’ampliació del cementiri municipal.

El regidor explica que la nova caserna permetrà redefinir les oficines municipal.

 

La nova caserna compta amb el finançament de la Diputació de BCN, mentre que el cementiri es finançarà amb la concessió a una funerària. Una altra de les obres pendents és la passera cap al barri de St Lluís. El regidor explica que està executada al 80% i que només falta la part que ha de pagar la Generalitat, que deu uns 120 mil €.

El regidor també va assegurar estar preocupat pel tancament de la dessaladora de Blanes i que estan pendents de les informacions que emet l’ACA sobre l’estat dels aqüífers i sobre quan es tornarà a posar en marxa. En materia de medi ambient Rueda, considera que ara no és el millor moment per implantar a nivell general la recollida de l’orgànica, però que es començarà a fer sense que comporti un augment del rebut de les escombraries.

 

Sobre sanitat, el regidor va criticar el tancament de les urgències als CAP de salut de l’Alt Maresme sense cap alternativa de serveis mínims.

D’altra banda, el regidor va criticar la postura d’Esquerra entorn als pisos de protecció oficial i va negar que l’última promoció dels habitatges de lloguer hagi estat un fracàs, com asseguren els republicans.

 

En aquest sentit, Rueda va assegurar que el PSC no minimitza l’intent de pacte amb el PP, i va negar cap problema en el si dels socialistes palafollencs.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics