URGENT

L’amateur s’imposa a l’Olímpic Malgrat i ja és 4t a la taula

Compartiu aquesta història

La clara victòria de l’equip amateur contra els malgratencs, per 7 a 1, col•loca als palafollenc a la 4a plaça de la classificació a 5 punts del líder. La propera jornada buscarà una nova victòria al camp del Tordera, que són els 11s classificats.

Precisament el duel Tordera contra PLF s’ha donat aquest cap de setmana a la categoria juvenil. Els dos equips han empatat a 3 al camp de la població veïna. Ara l’equip juvenil de PLF es situa a la 7a plaça de la taula a l’espera de rebre aquest cap de setmana el Lloret. Els selvatans són 13s amb una única victòria en el que va de campionat.

Per la seva banda l’Infantil de PLF tanca una positiva jornada pels equips locals amb una victòria a casa de l’Hostalrich per 1 a 3.

L’equip és ara 6e classificat a 17 punts del líder. Aquest proper cap de setmana buscarà imposar-se al Quatre Vents de Blanes, que són 9s a la taula a 9 punts del PLF.

En futbol Sala els dos equips de PLF han aconseguit imposar-se als seus rivals. El Sta. Maria, va patir més del previst per imposar-se al Blanenc, que són els cuers, per 5 a 7. Els tres punts situen als locals com a 6s a la classificació. Aquesta propera jornada tornaran a jugar contra un equip blanenc, el Blanesport, que són 3s.

El St Lluís va superar al Pymes Assessors en un partit al Palauet per un 4 a 0. Això els posa a la part mitja de la taula, a la 10a posició. El proper rival serà, precisament el cuer, el Blanenc, que arribarà al Palauet ferit de l’últim partit contra el Sta. Maria.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics