Diumenge arriben a PLF el Tres Tombs

Tot i que la celebració de St. Antoni és el gener, cada municipi adapta els Tres Tombs al seu calendari d’activitats. En el cas de PLF, l’entitat organitzadora dels Tres Tombs, la Puput, la prepara pel primer cap de setmana de març.

D’aquesta manera, i si el temps acompanya, aquest diumenge es farà a la nostra localitat els Tres Tombs pel centre de la nostra localitat. Les activitats començaran amb la benedicció dels animals cap a ¼ de 12 del migdia. Després es faran les tres voltes al centre de la localitat. La festa acabarà amb l’arrossada popular al parc de Joaquim Ruyra. Ho explica en David Alenyà de la Puput.

Cada any la celebració reuneix centenars d’animals al centre de la vila, per tal de ser beneïts i fer el recorregut de les tres voltes.

La Puput s’encarrega d’aquesta festa des de fa uns 20 anys. En aquestes dues dècades hi ha hagut pocs canvis en la celebració, i la festa de diumenge segueix el model establert en el seu dia. La principal novetat dels últims anys, és la presència de la Banda Municipal de Música, que enguany, però, no podrà actuar ja que molts dels seus components estan de colònies. Ho ha explicat el mateix Alenyà.

La Puput, anima a la participació de veïns del poble i també de les seves mascotes per fer uns Tres Tombs més lluïts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics