El cadet femení de bàsquet s’imposa al Verges per 60 punts de diferència

 

Les noies del cadet no van tenir pietat de les gironines que poca cosa van poder fer davant les palafollenques, que es van imposar 27 a 87. La victòria, la 8a de la temporada les deixa com a 7s a la taula a l’espera de rebre la setmana que ve al Farners que són 3es classificades.

 

El Junior va caure a la pista del Llagostera, 86 a 40. Aquesta derrota, però, els manté a la 9a plaça de la taula amb 3 victòries i 16 derrotes. Aquest cap de setmana jugaran contra el Blanes B, que és 8è, amb 6 victòries.

 

El sènior ha tornat a patir una derrota al Palauet. Aquest cop contra el St. Joanenc, que es va endur la victòria 10 punts a munt; 51 a 61. Sembla difícil que el PLF pugui sortir del pou i continua cuer. La propera jornada jugarà, de nou, a casa contra el Sarrià de Ter, que és 8e a la classificació.

 

En categories inferiors destaquem la victòria del Preinfantil masculí a casa contra el Castelló d’Empúries per un contundent 61 a 10. Aquesta victòria els manté a la 2a plaça, El preinfantil femení, en canvi, va quedar 3 punts per sota del Farners en el partit del cap de setmana. Tot i això són 4es i la setmana que ve juguen contra els 5s, l’Escala, sense risc de perdre posicions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics