URGENT

El comitè d’empresa de l’Ajuntament demana al PP que no l’utilitzi com a arma política

Compartiu aquesta història

Els sindicats UGT i CCOO han contestat a les crítiques fetes fa una setmana pel PP de PLF. El comitè d’empresa, a través del PSC, ha presentat una moció al ple municipal per tal de rebutjar la reforma laboral aprovada pel govern central. Davant d’això els populars palafollencs han criticat públicament el paper dels sindicats del consistori per protestar contra la reforma laboral, però no contra el que considera acomiadaments improcedents de treballadors municipals.

Amb un comunicat de premsa els dos sindicats de l’Ajuntament han demanat als populars de PLF que no utilitzi el comitè com a arma política i els recorden que els sindicats estan per defensar a tots els treballadors, siguin de les ideologies que siguin.

En aquest sentit expliquen que en el cas dels tres treballadors acomiadats per l’Ajuntament la passada tardor, ja van actuar en el seu moment, sense especificar les accions presses pel comitè en aquest aspecte.

És per això que tan UGT com CCOO conviden al PP de PLF a parlar amb ells abans de fer nous escrits crítics amb el comitè per tal de no incidir en errors i obtenir les informacions de primera ma.

La polèmica moció es tractarà aquesta tarda al ple municipal, a partir de les 6 en directe a RP.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics