Detinguda una veïna de PLF per robar en comerços de Vic

 

Aquest divendres al matí, la Guardia Urbana de la caital d’Osona va detenir a tres persones acusades de robar diferents objectes de comerços de la ciutat.

Els tres acusats, veíns de Calella, Lloret i PLF van aixecar sospites de la Guàrdia Urbana quan circulaven per Vic. Els agents els va seguir fins que els van aturar i, dins el vehicle, van trobar objectes robats en diferents comerços per valor de més de mil€.

Un cop fetes les comprovacions, la policia va determinar que els objectes havien estat substrets de diferents comerços del centre de la ciutat de Vic. Per això van procedir a la detenció de les dues dones i el noi, tots ells d’entre 24 i 32 anys acusats d’un delicte de furt.

La noia palafollenca detinguda, és precisament la més jova dels tres, amb 24 anys.

El nou 9

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics