El bus sanitari ha baixat la freqüència i ha reduït parades des d’ahir

 

Amb els nous horaris establerts el servei de bus entre PLF i l’Hospital de Calella té 7 viatges d’anada i 7 més de tornada de dilluns a divendres. El més matiner surt de Sta Maria cap a ¼ de 8 del matí i triga 45 minuts per arribar a l’Hospital de Calella. A partir d’aquí, cada hora i 45 minuts sortirà un bus de PLF direcció al centre hospitalari, fins l’últim que serà el de ¾ de 6 de la tarda.

L’últim bus per tornar, sortirà de l’Hospital de Calella a 2/4 de 7 de la tarda.

Aquests horaris canviaran durant l’estiu, quan s’eliminarà un dels viatges del migdia.

Aquesta baixada de freqüència respon a la sortida dels Ajuntaments del finançament del servei, que a partir d’ara es mantindrà amb les aportacions de la Generalitat i dels usuaris. Això ha obligat a reduir horaris i també parades. A PLF perden la parada del bus sanitari els veïns de St Genís i de Mas Reixach.

L’ajuntament de PLF ha adreçat una carta als veïns explicant els canvis en el servei de bus sanitari, en els que ha explicat que treballa en la recerca d’una possible solució. Aquesta passaria per la creació d’un nou servei de bus que uniria els hospitals de Calella i Blanes, amb la participació dels consistoris per on passarà el bus. Aquesta alternativa, però, està encara en fase embrionària. De fet aquesta setmana hi ha reunió per poder posar fil a l’agulla si els consistoris implicats hi volen participar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics