La Fundació del Molí enceta una nova via d’inserció laboral amb la restauració de mobles

 

Fins el 30 d’aquest mes es pot veure a la sala d’exposicions del MiD una mostra dels primers mobles restaurats i conservats per usuaris de la Fundació del Molí dins el projecte “V/Belles Arts”

Des de principis d’any, 3 persones amb discapacitats mentals greus s’han inserit al mercat laboral a través d’aquesta nova línia d’actuació de la Fundació, encaminada a restaurar mobles antics. A través d’aquesta feina, supervisada per professionals de la Fundació, s’ha aconseguit que aquests usuaris aconsegueixin autonomia personal i professional, ja que els mobles restaurats estan a la venda. Queca Gil, coordinadora del projecte “V/Belles Arts” de la Fundació del Molí, explica que hi ha tres línies d’actuació.

Els tres treballadors, tots ells amb malalties mentals, han estat formats i contractats com a professionals de conservació, restauració, disseny i creació de productes artesanals. Amb això es pretén que, tan particulars com empreses, que necessitin restaurar o conservar mobles puguin contractar els serveis del projecte V/Belles Arts.

El resultat de tota aquesta tasca es pot veure en detall a la sala d’exposicions de l’edifici MiD fins el 30 de març. La pròpia Gil explica què és el que es pot veure a la sala d’exposicions.

Aquesta és una de les línies d’inserció laboral que contempla la Fundació El Molí, participada majoritàriament per l’Ajuntament de PLF. Altres línies son les botigues outlets o la planta de tractament hortícola entre d’altres.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics