L’oci nocturn demana un total 106 anys de presó pels 20 acusats pels aldarulls de l’estiu passat a Lloret

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) demana 106 anys de presó per als vint acusats dels aldarulls de la matinada de l’11 d’agost de l’any passat a Lloret de Mar i que van provocar una vintena de ferits i nombroses destrosses en el mobiliari urbà.

El sector de l’oci nocturn actua com a acusació particular en aquest cas i veu en els aldarulls uns presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics, danys i robatori amb força. Tenint en compte tots aquests delictes, la Fecasarm demana en conjunt als 20 imputats un total de 106 anys de presó, sumant les peticions de penes de privació de llibertat que van entre els dos anys i els sis anys per a cadascun d’ells.

L’estiu passat, una coneguda discoteca va haver de suspendre la festa prevista per no poder engegar l’aire condicionat. La sortida de la gentada -l’aforament és de 1.800 persones- va confluir amb centenars de persones que hi pretenien entrar per haver pagat ja la seva entrada per veure un prestigiós discjòquei. A partir d’aquí van començar aldarulls públics.

La Federació de l’oci nocturn afirma que s’ha presentat com a acusació particular pel greu perjudici que els detinguts varen ocasionar a la imatge del sector de l’oci nocturn, no només de la localitat de Lloret sinó de tot Catalunya.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics