URGENT

Derrota inesperada de l’Infantil i el Juvenil del PLF

Compartiu aquesta història

 

Mala jornada per la majoria d’equips de futbol de la nostra localitat. El juvenil visitava el camp del cuer, el Riells i Viabrea, que encara no havien guanyat cap partit en les 20 jornades disputades. La primera victòria ha arribat aquesta setmana després de sorprendre al PLF i va acabar guanyant per 2 a 1. Així, amb els 3 punts el Riells i Viabrea han deixat de ser cuers i el PLF es situa a la 8a plaça de la lliga amb 25 punts, a 3

0 del líder. Aquesta propera jornada jugaran contra el Maçanet de la Selva actuals 10s classificats.

L’altre sorpresa i més majúscula va ser la derrota contundent de l’Infantil que va caure a Blanes contra el Racing Blanenc. Tot i que el primer gol del partit va ser del PLF, els blanencs van remuntar sense gaires complicacions fins acabar amb el 5 a 1 al marcador. Els blanencs afrontaven el partit molt per sota del PLF a la classificació. El proper partit de l’infantil serà contra el Riells i Viabrea, 13e classificat a 5 punts del PLF, que és 7e amb 34 punts.

L’aleví va ser una de les poques alegries del club palafollenc després de guanyar per 5 a 2 al Farners.

En futbol Sala una de freda i una de calenta. El Sta. Maria va caure a la pista del Blanesport, que és 2n classificat, per un ajustadíssim 8 a 7. Els palafollencs van lluitar fins al final, però els blanencs es van acabar enduent els 3 punts.

El St Lluís es va imposar clarament a un altre equip de la ciutat de la Selva, el Blanenc, per 8 a 2 i es manté com a 10e classificat.

La propera jornada el Sta. Maria juga contra el Veterans de Lloret al Palauet, mentre que el St. Lluís, també jugarà a casa contra el Club Atlètic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics