Derrota inesperada de l’Infantil i el Juvenil del PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Mala jornada per la majoria d’equips de futbol de la nostra localitat. El juvenil visitava el camp del cuer, el Riells i Viabrea, que encara no havien guanyat cap partit en les 20 jornades disputades. La primera victòria ha arribat aquesta setmana després de sorprendre al PLF i va acabar guanyant per 2 a 1. Així, amb els 3 punts el Riells i Viabrea han deixat de ser cuers i el PLF es situa a la 8a plaça de la lliga amb 25 punts, a 3

0 del líder. Aquesta propera jornada jugaran contra el Maçanet de la Selva actuals 10s classificats.

L’altre sorpresa i més majúscula va ser la derrota contundent de l’Infantil que va caure a Blanes contra el Racing Blanenc. Tot i que el primer gol del partit va ser del PLF, els blanencs van remuntar sense gaires complicacions fins acabar amb el 5 a 1 al marcador. Els blanencs afrontaven el partit molt per sota del PLF a la classificació. El proper partit de l’infantil serà contra el Riells i Viabrea, 13e classificat a 5 punts del PLF, que és 7e amb 34 punts.

L’aleví va ser una de les poques alegries del club palafollenc després de guanyar per 5 a 2 al Farners.

En futbol Sala una de freda i una de calenta. El Sta. Maria va caure a la pista del Blanesport, que és 2n classificat, per un ajustadíssim 8 a 7. Els palafollencs van lluitar fins al final, però els blanencs es van acabar enduent els 3 punts.

El St Lluís es va imposar clarament a un altre equip de la ciutat de la Selva, el Blanenc, per 8 a 2 i es manté com a 10e classificat.

La propera jornada el Sta. Maria juga contra el Veterans de Lloret al Palauet, mentre que el St. Lluís, també jugarà a casa contra el Club Atlètic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics