URGENT

Educadores i pares en contra del possible tancament de llars d’infants a Blanes

Compartiu aquesta història

 

La setmana passada el govern municipal va anunciar, a través del Diari El Punt, la possibilitat que el consistori tanqui 2 de les 3 llars d’infants públiques del municipi. Des de llavors tant educadores dels centres com els pares i mares de les criatures estan en peu de guerra pern evitar aquesta mesura.

De fet, a finals de la passada setmana representants de les tres escoles bressol es van reunir amb membres del govern local, encapçalats per l’alcalde Josep Marigó.

Mentrestant, a fora, pares i mares, molts amb els seus fills en cotxets, es van concentrar en senyal de protesta davant les portes de l’Ajuntament.

Tot i que la reunió va durar més de 3 hores, no hi va haver conclusions clares. Les Ampa de les llars volien mantenir obertes les escoles bressol, no acomiadar cap educadora i no variar els barems.

I és que l’alcalde de Blanes ja ha anunciat que es plantegen augmentar considerablement les quotes, amb apujades de prop del 80%, i restringir l’accés. Aquest enduriment s’interpreta des de les AMPA com una excusa per buidar les llars i poder tancar-les.

Les educadores no van voler fer declaracions, i es van limitar a agrair el suport que els havien donat els pares.

 

El Punt / Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics