Es plantegen mantenir una pintada a l’IES si apareix el grafitaire que l’ha pintat

 

Fa uns dies un enorme cor vermell va aparèixer pintat a la paret interior del gimnàs de l’Institut. Es tracta d’un cor mínimament elaborat i que es va pintar de matinada saltant la tanca del centre.

Ara l’ajuntament de PLF, conjuntament amb la direcció de l’IES de la Font del Ferro, es planteja conservar aquest grafit i fins i tot arreglar-lo, sempre i quan aparegui la persona que l’ha pintat i demani disculpes per les formes.

Segons la regidora d’ensenyament de PLF, Antònia Petit, la pintada només es mantindrà a l’entendre que no és ofensiva i sempre i quan aparegui l’autor del grafit.

Segons Petit, amb aquesta decisió no es vol incentivar l’incivisme a la nostra població, i recorda que pintar parets d’edificis és sancionable. També diu que en aquest cas resulta més positiva la conscienciació, ja que es troba en un entorn educatiu.

Tot i aquesta oportunitat per mantenir la pintada, la veritat és que l’autor del cor encara no ha aparegut, pel que, tot sembla indicar que finalment serà esborrat de les parets de l’IES. A més els Mossos d’Esquadra i la Policia Local estan investigant l’autor de la pintada, ja que recordem que a més va entrar dins l’IES saltant la tanca de protecció que envolta el centre.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics