Sta. Susanna ofereix el primer clínic de ciclisme amb Melcior Mauri.

 

Aquest proper cap de setmana es celebra a la localitat el 1r Clínic de Ciclisme de Sta. Susanna en el que els participants gaudiran d’excursions guiades, xerrades centrades en el món de la bicicleta i d’altres activitats entorn al ciclisme.

La principal atracció serà la ponència de Melcior Mauri, que va guanyar la Volta a Espanya l’any 1991, i des que va deixar la professionalitat es dedica a la formació d’esportistes.

En total el certamen tindrà 6 ponències, de diversos temes com d’osteopatia, metges i tècnics ciclistes i aborden diferents aspectes.

El clínic combinarà sortides a diferents nivells amb guies experts, i les xerrades sobre tàctica, tècnica i entrenaments i està destinat als qui volen afrontar reptes dalt la bicicleta com la Half Challenge Costa de BCN Maresme o d’altres proves ciclistes.

 

El clínic ofereix dues possibilitats; l’estada de 3 nit o la de dues, amb diferents preus que van dels 200 als 320€ amb tot el material i hotel inclòs.

Amb aquest primer clínic Sta. Susanna vol esdevenir un punt de trobada pel món ciclista. Ja fa temps que el municipi, conjuntament amb el sector turístic, treballa per adaptar la seva oferta a les possibilitats del ciclisme. Amb tot es vol desestacionalitzar la temporada turístic als mesos d’hivern .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics