URGENT

El Parc del Montnegre i el Corredor programa 2 passejades a PLF fins a l’estiu

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge 25 de març, una passejada pel nucli antic de Dosrius i fins al seu castell, donarà inici al cicle de 29 passejades que s’han programat pel 2012 al Parc del Montnegre i el Corredor i que tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc, tot gaudint del seu entorn.

Aquest cicle de sortides té dues sortides programades a la nostra població. La primera el 15 d’abril entorn a la Masia de Can Gibert. Es tractarà d’una passejada de 3km en el que s’aprofitarà per parlar dels boscos i la producció forestal tot fent un anàlisi d’un alzinar madur. La sortida partirà de l’Església de St. Genís.

La segona sortida, ja al maig, tindrà més de 5 km de trajecte, ja que es visitarà St. Pere Vivelles i la Font del Bolet. El punt de trobada pels participants serà l’Ajuntament de PLF.

Per a les sortides, no cal inscripció prèvia. El preu de cada sortida és de 3 euros els adults i 2 euros els menors, entre 6 i 12 anys.

Aquestes sortides es faran també en d’altres poblacions com Pineda de Mar, Tordera o Fogars.

La majoria dels itineraris, d’una durada d’entre 3 i 4 hores, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del parc i els seus municipis.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics