Preocupació per la degradació de l’espai on aparquen remolcs d’Inditex

 

Ja en plens passats es va expressar la preocupació de l’oposició davant la gran quantitat de deixalles que s’acumulen als vorals propers a la zona industrial d’Inditex entre Tordera i PLF. Bàsicament es tracta de la zona que molts camioners utilitzen per estacionar els remolcs buits de carrega properes a les plantes logístiques de la multinacional gallega.

Habitualment hi ha més d’una desena de remolcs i algunes cabines motores. Tot aquest moviment constant implica que en ocasions els camioners aprofiten per fer-hi vida, dormin dins la cabina. La zona però no està preparada per aquesta activitat, cosa que ha provocat un augment considerable de la brutícia al voltant d’aquesta zona d’entrada a PLF.

El govern municipal va assegurar que treballaria per solucionar aquesta situació que provoca la degradació al polígon den Puigvert.

Una de les accions previstes és incorporar un cartell explicatiu, en diferents idiomes, per indicar la necessitat de mantenir neta la zona. També es vol estudiar la possibilitat de crear un espai adequat com a aparcament d’aquests vehicles amb totes les necessitats per als transportistes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics