URGENT

Dues sessions de treball amb joves per actualitzar el Pla Local de Joventut

Compartiu aquesta història

 

Demà dimecres es farà la primera trobada entre els responsables de la regidoria de Joventut amb entitats i joves amb la intenció de posar en comú les necessitats i les demandes de la joventut local.

Amb aquestes sessions es vol actualitzar el Pla de Joventut Local, el full de ruta de les polítiques juvenils que aplicarà l’Ajuntament en els propers anys. Per elaborar aquest pla cal la participació dels actors implicats i per això es fan aquestes sessions de treball. Ho explica el tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz.

Els plans locals de Joventuts estan sempre en continua revisió pern adaptar les polítiques juvenils a les necessitats de la població de la nostra localitat.

A banda d’aquestes sessions de treball, el PIJ ha preparat diferents activitats per a la propera setmana, coincidint amb els dies no festius de la Setmana Santa d’enguany. El mateix Muñoz explica que es faran activitats esportives obertes a tots, que finalitzaran dijous amb una disco jove.

Les activitats són gratuïtes i obertes a tots els joves. La informació es pot trobar al facebook de Can Batlle i a la pròpia seu del casal de joves.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics