Esquerra presenta dues mocions al ple d’aquest vespre

 

Tal i com informen els republicans amb cartells arreu del municipi, la formació ha presentat 2 mocions que es tractaran al ple d’aquest vespre.

La primera fa referència a la sol.licitud d’adhesió al Fòrum d’Estratègia catalana Residu Zero. Aquest fòrum vol debatre sobre nous models de gestió dels residus a través de la prevenció i la gestió sostenible i ecoeficient.

L’altre moció presentada per Esquerra vol defensar als afectats per les participacions preferents, uns productes bancaris a través dels quals molts usuaris i petits estalviadors han vist perillar la seva estabilitat econòmica.

Aquests seran 2 dels 9 punts del ple d’aquest vespre, que començarà a les 8 i serà transmès en directe per RP.

Entre la resta de punts, a banda dels perceptius de dació de comptes dels decrets d’alcaldia o l’aprovació de les actes dels plens anteriors, hi ha la aprovació d’una ordenança per la creació de fitxers amb dades personals de l’Ajuntament, i la ratificació d’un decret d’alcaldia sobre un contenciós administratiu interposat per una empresa local.

Tot i que, de nou s’havia avançat que es tractarien els pressupostos locals per aquest 2012 en el ple de març, de moment el govern encara no inclou aquest document en l’ordre del dia.

Al tractar-se d’un ple ordinari, l’últim punt a l’ordre del dia serà el de precs i preguntes

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics