URGENT

La Corporació de Salut s’explica als partits polítics

Compartiu aquesta història

 

La direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’empresa que gestiona els Hospitals de Blanes i Calella i els CAP de salut de la zona, va convocar ahir al vespre tots els grups municipals dels ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Calella per informar la seva gestió.

L’explicació arriba després que el rotatiu Café amb Llet hagi posat en entredit la gestió d’aquesta empresa. A partir d’aquí alguns ajuntaments han aprovat mocions o s’han fet preguntes als plenaris qüestionant la transparència i alguns aspectes de gestió d’aquest ens sanitari.

En acabar la reunió, d’unes 3 hores, el director de l’àrea de Planificació de la Corporació, Xavier Conill, va destacar en que havia estat una trobada “molt explicativa i extensa en la que s’havia donat compte dels temes que calia contestar.

Quant a temes destacats, va relatar que s’havien tractat des dels pressupostos fins el tipus de contractacions a diferents empreses, els sous dels directius, entre d’altres. Precisament la gestió econòmica ha estat la més qüestionada.

Una de les qüestions tractades va ser fer una reunió similar cada any.

Les diferents formacions polítiques van aplaudir l’aposta per la transparència de la Corporació de Salut del Mareme i la Selva amb una reunió anual, i en sortir de la trobada alguns van explicar que també hi ha reserves.

Per exemple, regidors d’ICV-EUA sol.liciten els comptes dels últims cinc anys i també el muntant global en sous dels directius.

Altres aspectes que també van ser tractats són les empreses que té contractades la Corporació de Salut per fer diferents feines com ara Serhs o una de traducció i que també han aixecat sospites.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics