URGENT

La Policia Local de Malgrat deté 7 persones i n’imputa 6 més durant la Setmana Santa

Compartiu aquesta història

 

Diferents unitats de la Policia Local -la de Seguretat Ciutadana, la de Trànsit i la de Recursos Operatius- han portat a terme aquesta Setmana Santa diferents actuacions que han derivat en posar a disposició del Jutjat d’Arenys de Mar un total de 13 persones.

Segons relata l’Ajuntament, els agents van detenir 2 persones per delictes contra l’Administració de Justícia i 5 per delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles i per delictes de robatori amb violència i intimidació.

A banda d’aquestes detencions, la policia va imputar 3 persones per delictes contra la seguretat vial, 2 per faltes contra el patrimoni i 1 per una falta contra les persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics