URGENT

Ràdio Palafolls augmenta un 40% la seva audiència i assoleix els 7.000 oients acumulats

Compartiu aquesta història

 

A finals de març es va donar a conèixer els resultats de la primera onada d’aquest any del Baròmetre de la Comunicació, un estudi independent que analitza el consum de mitjans audiovisuals a Catalunya.

El Baròmetre constata un considerable augment d’audiència de RP, que aquest principi d’any suma 7000 oients acumulats l’últim mes.

Aquesta xifra representa el millor resultat aconseguit per aquesta emissora, després que en l’última onada de l’any passat, RP aconseguís entrar per primera vegada en aquest rànquing d’emissores, amb 5000 oients acumulats.

Aquests 7000 oients atorgats pel Baròmetre confirmen a RP com una de les ràdios locals més escoltades de tot Catalunya, en una comarca on, a més, hi ha moltes altres emissores amb audiències importants.

Aquests bons resultats d’audiència arriben un mes i mig abans que aquesta emissora celebri el seu 7è aniversari als estudis del Forroll.

D’altra banda, el web de RP, on s’actualitzen les notícies de la nostre vila, ha experimentat en els 3 primers mesos de l’any, un augment del 3% de visites respecte el mateix període de l’any passat.

Els responsables de RP consideren molt positius els resultats d’audiència de la ràdio local i asseguren que confirmen l’interés creixent per allò local i pel que passa al voltant.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics