URGENT

Visites guiades a l’església de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

 

Aquest 2012 es celebren els 250 anys de la col.locació de la primera pedra de l’església de St Nicolau de Malgrat. Es per això que durant l’any es fan diferents activitats entorn la parroquia i la seva història.

 

Per exemple, demà dissabte es farà la primera de les dues visites guiades al temple. Demà la visita té el títol de “Les confraries, altars i devocions al llarg de la seva història”, i serà conduïda per l’historiador local i coneixedor de la història de la parròquia malgratenca, Joan Piña.

 

La visita de demà començarà a 2/4 d’11 del matí i tindrà una durada aproximada d’1 hora. Els qui vulguin participar-hi cal que estiguin a l’hora indicada a la plaça de l’esglèsia, punt de trobada pels participants.

Ja al mes de maig es farà la segona visita guiada. Llavors serà per tractar sobre l’”Arquitectura i construcció: un edifici del seu temps” i també serà conduïda per Joan Piña.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics