El Consell Comarcal ajudarà a consolidar els petits negocis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

 

El servei d’Emprenedoria del Consell ha ampliat les seves funcions i a partir d’ara no només assessorà i orientarà els autònoms i emprenedors en la posada en funcionament del seu negoci, sinó que també farà un acompanyament per ajudar en la seva consolidació. Per a dur a terme aquesta tasca, el servei d’Emprenedoria comptarà amb el suport de SECOT, una entitat formada per voluntaris sèniors experts en assessorament empresarial.

El consell explica que en l’actual situació econòmica, l’interès o la necessitat de buscar una sortida laboral en l’autoocupació és creixent i, per tant, cada vegada són més les persones que volen posar en pràctica les seves idees i projectes creant les seves pròpies empreses.

És per això que el servei d’emprenedoria del CCM assessora als petits empresaris i els ajuda a realitzar un Pla d’Empresa, una eina útil per a valorar la viabilitat del seu negoci i fer que l’emprenedor treballi i conegui els aspectes més importants per a posar en funcionament la seva empresa.

El servei d’Emprenedoria maresmenc va realitzar l’any 2011 un total de 450 accions d’assessorament personal; va finalitzar 160 plans d’empresa i va ajudar a la creació de fins a 130 petites empreses. Tot i que el Consell Comarcal valora “molt positivament” aquestes dades, també creu que cal donar suport als emprenedors en el creixement i sostenibilitat del seu negoci i no només en la seva creació i per això amplia el ventall de serveis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics