URGENT

El Tossa guanya en menys d’una setmana als dos equips de futbol sala de PLF

Compartiu aquesta història

 

Dimarts de la setmana passada es va jugar al Palauet el partit ajornat entre el St Lluís i el Tossa de futbol sala. Els gironins es van imposar clarament als locals. Sols 4 dies després el mateix Tossa visitava de nou al Palauet per enfrontar-se a l’altre equip de PLF, el Sta. Maria. De nou els gironins es van imposar per 2 a 4. Ara el Sta Maria és 6e a la taula i la setmana que ve viatja al Pla de l’Estany per enfrontar-se al Porqueres, actuals 15ns.

El St Lluís aquest cap de setmana ha empatat a 4 contra els Veterans de Lloret. Aquest punt els deixa com a 8s classificats a l’espera de viatjar la setmana que ve a França per jugar contra el Cote Vermelle, actuals 17s classificats.

L’amateur de futbol ha descansat aquesta setmana, ja que el seu partit contra el vilaroja s’ha suspés. Els palafollencs sób 4ts a la lliga a 6 punts del líder, que és precisament el Vilaroja. La propera jornada buscaran una victòria a casa dels 3rs, l’Hostalric.

El Juvenil es va imposar d’un gol, 4 a 3 al Tossa i ja són 9s. El proper partit serà contra l’ Hostalric, 11s a la taula.

Per últim, l’Infantil es va imposar a l’olímpic Malgrat per 4 a 2. Això els col•loca a la 4a plaça de la taula a l’espera d’anar al camp del Caldes de Malavella la propera jornada.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics