URGENT

Dispositiu a Pineda a la recerca de l’agressor d’un home a Calella

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Pineda va detectar divendres la presència, prop de l’Estació de Trens, del presumpte autor d’una agressió violenta ocorreguda fa uns dies a Calella.

L’home, que és veí de Pineda d’origen estranger, està en situació de recerca i captura per la policia i, per això, tot els cossos de seguretat estan atents per poder-lo detenir. Segons sembla aquest veí de Pineda hauria agredit greument un home, que es troba en estat crític per un tall al coll fet amb una ampolla de vidre després d’una baralla a Calella.

La Policia Local de Pineda el va ha detectat la presència del presumpte agressor prop de l’estació i per això es va desplegar un ampli dispositiu policial per enxampar-lo.

Tot l’operatiu es va centrar prop del mercat del Passeig Marítim i fins i tot la Policia va aturar un comboi del tren de rodalies per tal de rastrejar tots els vagons. També s’ha fet una batuda a l’entorn del mercat i el Passeig de Mar.

Segons fonts policials, l’home ha pogut escapolir-se dels agents que continuen fent la recerca per detenir-lo en col.laboració amb els Mossos d’Esquadra i les policies de la zona.

 

R. Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics