El sènior de bàsquet aconsegueix la 3a victòria de la temporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta passada jornada de bàsquet ha estat positiva pels equips palafollencs. El sènior, que és cuer a la taula, ha aconseguit la seva 3a victòria de la temporada després de gunyar de 4 punts al Torroella al Palauet, 64 a 60. Aquesta victòria no fa que l’equip deixi la part baixa de la taula, però si dóna moral per encarar el proper partit. Serà a Malgrat contra l’ECAM, que són 3s a la taula.

El cadet masculí, que es troba immers a la 2a fase de la lliga, ha guanyat al Salt, 72 a 65. Dels 4 partits jugats en aquesta segona fase, els palafollencs són els únics que els han guanyat tots. Així són capdavanters de la taula a l’espera de visitar aquesta propera setmana la pista del Palafrugell, que només ha guanyat 1 partit.

L’anglès no va poder fer res per frenar les noies del cadet femení de PLF que es van imposar 11 amunt a la pista de les gironines; 37 a 48.

Les palafollenques són 5s a la classificació i la propera setmana rebrà al Palauet al Nou Caules, que són les 8s a la taula de la fase regular.

La nota negativa la va protagonitzar el preinfantil masculí que va perdre a la pista de l’Olot per 62 a 53.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics