El sènior de bàsquet aconsegueix la 3a victòria de la temporada

 

Aquesta passada jornada de bàsquet ha estat positiva pels equips palafollencs. El sènior, que és cuer a la taula, ha aconseguit la seva 3a victòria de la temporada després de gunyar de 4 punts al Torroella al Palauet, 64 a 60. Aquesta victòria no fa que l’equip deixi la part baixa de la taula, però si dóna moral per encarar el proper partit. Serà a Malgrat contra l’ECAM, que són 3s a la taula.

El cadet masculí, que es troba immers a la 2a fase de la lliga, ha guanyat al Salt, 72 a 65. Dels 4 partits jugats en aquesta segona fase, els palafollencs són els únics que els han guanyat tots. Així són capdavanters de la taula a l’espera de visitar aquesta propera setmana la pista del Palafrugell, que només ha guanyat 1 partit.

L’anglès no va poder fer res per frenar les noies del cadet femení de PLF que es van imposar 11 amunt a la pista de les gironines; 37 a 48.

Les palafollenques són 5s a la classificació i la propera setmana rebrà al Palauet al Nou Caules, que són les 8s a la taula de la fase regular.

La nota negativa la va protagonitzar el preinfantil masculí que va perdre a la pista de l’Olot per 62 a 53.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics