URGENT

Blanes anul.la les Barrakes de la Festa Major

Compartiu aquesta història

 

Les retallades econòmiques i la impossibilitat de fer-les a la zona dels Pins ha provocat l’anul•lació de les Barrakes i la dissolució de l’Associació que les organitzava.

Ja l’any passat hi va haver polèmica per les Barrakes, ja que el govern de llavors volia canviar la seva ubicació. L’anunci va comportar un allau de crítiques de les entitats organitzadores i dels partits de l’oposició.

Després del canvi de govern, les Barrakes es van fer als Pins, però amb la idea de buscar un espai alternatiu per enguany.

Ara, però, les retallades econòmiques de l’Ajuntament de Blanes han obligat a anul.lar aquestes Barrakes joves, i conseqüentment s’ha dissolt l’entitat que les preparava.

Aquestes Barrakes permetien a algunes entitats de la localitat aconseguir diners per fer les seves activitats. Ara s’està estudiant muntar una parada a la Fira d’atraccions per recollir diners i poder organitzar algun concert de petit format en un futur.

Les Barrakes eren unes nits de concerts al camp de futbol dels Pins, amb petites parades de begudes i entrepans organitzades per entitats de la localitat. L’any passat, per exemple, es va comptar amb l’actuació dels Manel.

 

 

RP / Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics