URGENT

Tot a punt per la segona edició del MalgrART

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte arrencarà una nova edició d’aquesta iniciativa cultural que porta l’art al carrer coincidint amb Sant Jordi. Així durant 3 dies, Malgrat acollirà espectacles de teatre, música, circ, pintura i dansa, entre altres.

Enguany les principals novetats són dues. D’una banda una mostra fotogràfica que, amb el títol de “Visions de MalgrART”, vol respondre la pregunta “Què representa per a vosaltres l’art al carrer?”. A partir d’aquí els participants de la mostra han fet fotografies que s’exposen als diferents comerços i equipaments municipals del poble.

Una altra de les novetats d’enguany és la convocatòria d’un concurs de curtmetratges gravats amb mòbil. La temàtica, el gènere i el tipus de muntatge són lliures i la durada de la gravació no pot superar els tres minuts i mig. El concurs està dividit en 3 categories segons l’edat.

El regidor de cultura de Malgrat, Jordi Romero, explica que la programació del certamen artístic la fan les diferents entitats de la vila i que l’Ajuntament coordina i dóna suport.

L’any passat, el MalgrART va tenir una bona acollida cosa que ha animat a repetir l’experiència amb certes novetats. Romero explica que la cal anar pas a pas tenint en compte la situació econòmica.

La programació del MalgrART, que inclou també batucades, representacions de teatre, cantada de caramelles, concert de Jazz o espectacles de dansa, la podreu trobar i consultar a través del web de RP

 

MalgrART 2012

Divendres, dia 20 d’abril
A les 6 de la tarda i a la Sala de la Biblioteca La Cooperativa, nova edició de ELS CONTES DELS DIVENDRES.
Dissabte, dia 21 d’abril
A partir de les 10 del matí i a la plaça de l’església Mostra de teatre amb l’obra El Petit Príncep realitzat pels alumnes del taller de teatre per a la diversitat, sota la direcció de Pakito Márquez.
A partir de 2/4 d’11 del matí i a les Peixateries Velles, Mostra del treball dels alumnes de percussió de l’Aula de música Contrapunt.
A partir de 2/4 de 12 del matí a la cruïlla dels carrers Bellaire i Travessera del mercat, assaig de Caramelles obert a tothom a càrrec de l’Aula de música Contrapunt.
A partir de les 5 de la tarda i a les Peixateries Velles, Taller de Circ i Plastilina. També Taller de Pintura a càrrec de Cercle Artístic Malgratenc.
A les 10 de la nit i al Centre Cultural Mostra dels Curtmetratges presentats al concurs i lliurament de premis.
Diumenge, dia 22 d’abril
A partir de les 11 del matí i pels carrers de Malgrat de Mar cantada de caramelles, obert a tothom amb la col·laboració Aula de música Contrapunt
A 2/4 d’1 del migdia a la plaça  J. Anselm Clavé Concert de jazz amb el grup malgratenc Alter Six.
A les 6 de la tarda i a la Sala del Centre Cultural, Fundació La Xarxa presenta el grup Roda produccions amb el seu espectacle La llegenda de Sant Jordi. Preu: 4 euros
Organitza: Fundació La Xarxa.
A les 6 de la tarda i a la plaça J. Anselm Clavé Taller de Dansa a càrrec de l’Escola Dansa Mar.
A les 2/4 de 8 del vespre i a la plaça J. Anselm Clavé Batucada a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals de Malgrat de Mar.
Dilluns, dia 23 d’abril
Al llarg de tot el dia a la plaça de l’Església  retransmissió en directe de la diada de Sant Jordi a càrrec d’Ona Malgrat
A les 5 de la tarda i al carrer Desclapers davant la Biblioteca La Cooperativa elaboració del Llibre Gegant.
A les 7 de la tarda i a la plaça de l’Església lectura de poesies a càrrec de Jaume Mir, ferran garcia, Marina Tarridas, Jaume Gelpí, Àngela Turà, Loli Honorato, Quim Mallorquí, Teresa Hernàndez, Josepa Cama, Pilar Quintana, Dolors Noguer i Serafina Busquets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics