URGENT

CCOO critica les retallades als treballadors de l’Ajuntament de Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

 

Amb un comunicat de premsa el sindicat assegura que el govern del municipi vol substituir el dret a la funció pública pel dret a vassallatge dels empleats municipals.

Les crítiques responen a les retallades que ha aprovat el ple de l’Ajuntament per intentar sanejar les seves arques municipals

El sindicat assegura que, el dia de la vaga general, el ple de l’Ajuntament va aprovar tot un seguit de mesures de forma unilateral i sense negociació prèvia.

Es tractaria de la reducció d’un 5% a tot el personal, excepte a la Policia Local, on la rebaixa serà del 15%. També es preveu eliminar 2 llocs de treball a temps parcial i l’externalització dels serveis de la Llar d’Infants, neteja viària i els Parcs i Jardins.

El sindicat assegura que el ple va declarar la nul•litat de l’Acord de Condicions de Treball del Personal, en una decisió que consideren una aberració jurídica i que no té precedents a la comarca.

CCOO diu que aquestes mesures acabaran encarin els serveis, empitjorant les condicions de treball del personal i degradant el servei públic que rep la localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics