Neix un nou mitjà informatiu al Maresme

 

Aquest divendres sortirà el primer número del Set30, un nou mitjà de comunicació comarcal que neix amb la intenció de ser referent en paper i digital de la informació del Maresme.

El set30 és una aposta comunicativa que vol articular l’actualitat comarcal i ocupar l’¡espai que ha deixat vacant l’edició Maresme del Diari el Punt. L’editor del Set30, Pep Masó, explica que la nostra comarca és prou potent com per tenir un mitjà escrit propi.

Aquesta setmana s’ha fet una edició promocional, però serà demà que el primer número del rotatiu en paper estarà disponible a més de 250 punts de venda de la comarca. Seran bàsicament a llibreries i quioscos.

El mateix editor ens explica que el Set30 apareixerà cada setmana amb un tema principal, una entrevista a doble plana i informació dels municipis. Masó ens explica que demà, coincidint amb St. Jordi el tema de portada serà per la producció de la flor al Maresme.

L’edició digital no començarà fins a principis de maig i oferirà continguts diferenciats del rotatiu en paper.

El Set30 té una tirada de 6 mil exemplars setmanals i costa 1 € amb 95

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics