URGENT

Quinzena de conscienciació medioambiental a Blanes

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Blanes, a través de la regidoria de Medi Ambient i en col•laboració amb la representació a Barcelona de la Comissió Europea ha organitzat per a la segona quinzena d’abril diverses activitats per conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic. L’activitat principal consistirà en una exposició que té de títol Respostes al canvi climàtic. El paper dels municipis, i que es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Comarcal fins al 28 d’abril. A través de 18 plafons explicatius, l’exposició dóna a conèixer a la població quins efectes pot tenir el canvi climàtic, les polítiques locals i globals, i els compromisos de la UE sobre el canvi climàtic, entre d’altres.

Una altra activitat que s’acollirà al municipi durant aquest mes d’abril és una taula rodona que es presenta sota el títol Canvi climàtic: el futur en qüestió, i es durà a terme a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca i on participaran diferents científics com Arnau Queralt, president del Col•legi d’Ambientòlegs de Catalunya; Antoni Rosell, investigador de l’ICRERA i Rafel Sardà, investigador del Centre Estudis Avançats de Blanes

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics