Blanes acollirà un dels campus esportius organitzat pel Barça

 

 

La ciutat serà una de les seus del Campus Oficial FC Barcelona, previst del 25 al 30 de juny, en què hi participaran uns 150 esportistes d’entre 6 a 14 anys. Blanes, doncs, s’estrena com a seu de l’esdeveniment, que també s’acollirà a Barcelona, Ametlla de Mar, Reus, Tona i Ribes de Freser en la vuitena edició. En les set anteriors hi han passat fins a 1.700 nens.

Segons el conveni signat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i representants del FC Barcelona, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell. I, per la seva part, l’organització allotjarà tots els participants i personal tècnic en hotels de la població. A més, a la pàgina web promocional de l’activitat es farà constar que la Vila de Blanes és seu de l’esdeveniment. Un altre aspecte destacat és que l’organització reservarà una plaça gratuïta per distingir un esportista de Blanes, així com d’altres vuit places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament les pugui distribuir entre els diferents jugadors de futbol del municipi.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics