Dissabte torna la Moguda dels 80

 

Des del 2006, cada mes d’abril els nostàlgics de la música dels 80 tenen una cita anual amb la Moguda dels 80. Es tracta d’una festa molt concorreguda en la que la joventut d’aquella dècada es retroba, no només amb les cançons que van ser referent musical dels 80, sinó també amb l’ambient que es vivia en aquells anys a la mítica i desapareguda discoteca Don Joan de Malgrat.

De fet els encarregats de la Moguda són Dj Joan Carles i el Light J Charly, els mateixos que s’encarregaven de les sessions musicals al Don Juan de fa 30 anys.

La Moguda dels 80 d’aquest dissabte serà la 7a edició de la festa que es fa a la disco QK de Sta. Susanna, amb entrada gratuïta i consumició obligatòria. Els dos organitzadors expliquen que la festa serveix per retrobar la música i la joventut d’aquells anys.

Des de fa 2 estius, la moguda té la seva versió estival a la platja de Sta Susanna i que aplega centenars de persones. La festa estival s’obre a la música actual i els propis organitzadors apunten que enguany hi haurà més d’una festa de la Moguda a l’estiu .

Com ja és habitual, RP és l’emissora oficial de la Moguda dels 80 d’aquest dissabte.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics