URGENT

Diumenge es fa el 6e torneig de primavera de Judo de PLF

Compartiu aquesta història

 

A partir de les 10 del matí el Palauet acollirà la 6s edició d’aquest torneig que aplega a uns 200 participants de diferents categories. Enguany hi prendran part una 15a de clubs convidats, a banda del club palafollenc que serà l’anfitrió.

L’entrenador del club de judo PLF explica que el torneig de la nostre localitat ha aconseguit consolidar-se i compte amb prestigi entre els participants.

El torneig començarà a 2/4 de 10 del matí amb l’escalfament i a partir de les 10 començarà la competició que avançarà fins a les 3 del migdia aproximadament. A mesura que es vagin resolent les categories s’aniran fent l’entrega de premis i medalles.

El torneig abans es feia a l’hivern, però les baixes temperatures van obligar a traslladar-lo a la primavera per afavorir les condicions climatològiques.

Toni Semper, de la junta del club de PLF, explica que el Judo és un esport que guanya adeptes i que tots els esportistes i familiars són com una gran família.

El club de judo, que aviat celebrarà el seu 20è aniversari, ha estrenat aquesta temporada les seves noves instal•lacions, encara inacabades, de sotagrada del camp de futbol on desenvolupa les seves activitats.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics