URGENT

L’amateur no passa de l’empat a casa contra l’Hostalric

Compartiu aquesta història

 

Els palafollencs van oferir un bon partit sense recompensa cara a porteria. L’empat a 0 no satisfà a cap dels dos equips, però permet al PLF mantenir-se a la 5a plaça de la taula. A la propera jornada buscarà un millor resultat a casa del penúltim classificat, l’Aro.

El juvenil si s’ha imposat l’Hostalric aquest cap de setmana en el seu partit. Ho ha fet amb autoritat i per 2 a 4, en un partit que han dominat els palafollecns. Arà l’euip és 7è i la propera

Jornada jugaran a casa contra el Ca la Guidó que són es 8s a la taula, pel ue podria ser una bona oportunitat per escapar-se.

L’equip infantil no va poder guanyar en el seu partit a casa del Caldes de Malavella. A final 5 a 2. Tot i la derrota l’equip infantil continua 5à i espera millorar resultats aquest proper cap de setmana a casa contra el St. Hilari, actuals 12sclassificats.

En futbol Sala el St. Maria es va imposar comodament al Porqueres per 2 a 6. això fa que els locals siguin 6s. Aquest proper cap de setmana jugaran al Palauet contra un altre equip del Pla de L’estany, el Banyoles, que són 10s.

El Porqueres serà, precissament el proper rival del St LUÍS. ‘equip palafolelnc no ha jugat aquest passat cap de setmana després d’ajornar el seu partit contra el Cote Vermelle francés previst per dissabte passat al vespre.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics