El sènior de bàsquet jugarà en 4 dies contra el 4t i el 3r classificat

 

El cuer de la classificació, el PLF, tindrà un pont de l’1 de maig amb dos partits complicats. Dissabte contra el Calella al Palauet. Els calellencs són 3s classificats. Només 4 dies després, dimarts, els jugadors del PLF tindran un altre partit complicat contra els 4ts classificats, l’AECAM Malgrat. El partit contra els malgratencs s’havia de jugar aquest passat cap de setmana però s’ha ajornat pel dia 1.

El junior sí ha jugat aquest dissabte al Palauet contra el Blanes. Els gironins es van imposar 3 a munt; 63 a 66, en el primer partit de la segona fase de la lliga.

Els dos cadets han guanyat aquesta setmana. El masculí ho ha fet a casa del Palafrugell, per 3 punts; 67 a 70. Això fa que els palafollencs es situïn en solitari al capdavant de la taula en aquesta segona fase, després de guanyar els 5 partits jugats fins ara. La propera jornada jugaran contra el Figueres, que són últims amb 5 derrotes.

El cadet femení també va poder guanyar, més còmodament, al Nou Cales. Les palafollenques es van imposar de 21 punts; 64 a 43, cosa que les manté a la 5a plaça. La propera jornada buscaran la victòria contra el Begur, actuals 7s classificats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics