URGENT

PLF acull aquesta setmana part del campionat espanyol sub 16 de Futbol Sala

Compartiu aquesta història

 

A partir de demà els millors jugadors espanyols de la categoria cadet, és a dir jugadors menors de 16 anys, jugaran el campionat estatal de seleccions a l’Alt Maresme. En total seran 13 seleccions autonòmiques, entre elles Catalunya, que intentaran arribar a la final que es jugarà el proper diumenge a Malgrat de Mar.

PLF acollirà part del campionat. En concret, el Palauet serà la seu dels partits del grup A, en el que juguen les seleccions de Melilla, Ceuta, Andalusia y Murcia. També hi haurà un partit del Grup C, amb la selecció del País Basc.

Dissabte, el Palauet acollirà les semifinals del campionat entre els millors equips de cada grup. Seran dos partits, el primer a les 11 i el segon a la 1 del migdia.

La final es jugarà l’endemà diumenge, a les 11 del matí, al Pavelló Germans Margall de Malgrat.

L’any passat la selecció guanyadora va ser Múrcia, mentre que Catalunya va quedar subcampiona d’Espanya. El seleccionador català Manolo Moya ha convocat a diferents jugadors, un dels quals d’un equip Maresmenc.

A banda de PLF i de Malgrat, Sta. Susanna també tindrà part del campionat.

El campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16 Masculí està organitzat per la Real Federación Española de Fútbol Sala i la Lliga Catalana de Futbol Sala i compta amb la col.laboració de l’escola de Futbol Sala de PLF i l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics